Metamorfose stadswoning

" Elke centimeter in ons huis is benut "

“Wij houden enorm van reizen en natuur, maar zijn ook echte stadsmensen. Met de komst van de kinderen was onze woning toe aan een grondige verbouwing. Wij wilden vooral een comfortabeler huis met meer (opberg)ruimte en rust. Er lagen al een paar interieur-ontwerpen, maar VIVA VIDA wist ons met hun plan echt te overtuigen.

Na onze kennismaking, waarin we uitgebreid hebben gesproken over onze ideeën en interesses, kwam VIVA VIDA met een totaal andere indeling waarin de woonfuncties veel duidelijker waren gedefinieerd. We leven nu op de eerste etage waardoor we een prachtig uitzicht over de stad hebben. Door ruimte weg te halen uit het plafond is meer licht en ruimte gecreëerd: zeer verrassend! Ook op de andere verdiepingen is door slim ontworpen maatwerk praktisch met de ruimte omgegaan. Het voelt nu echt als thuiskomen.”