over ons

VIVA VIDA ontwerpt ruimtes die passen bij de mensen die er wonen of werken. Hiervoor maken we gebruik van de ‘mooi leven methode’. Via deze methode brengen wij samen in kaart op welke manier je leeft, werkt en hoe je jouw product/dienst verkoopt. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te weten hoe je in het leven staat of wat je met je bedrijf wilt uitstralen. De uitkomsten vormen samen de blauwdruk voor elk interieurontwerp en maatwerk product. Zo ontwerpt en maakt VIVA VIDA interieurs en producten die passen bij wie je bent en is je omgeving een plek waar jij je thuis voelt of het heeft de gewenste uitstraling voor je bedrijf.

We maken indelingsvoorstellen, moodboards en concepten, ontwerpen meubels en uiteenlopend ander maatwerk, geven adviezen over kleur, verlichting en diverse materialen en kunnen je helpen met de styling en decoratie van je ruimte door samen op zoek te gaan naar de juiste meubels en andere interieuraccessoires.

We zijn creatieve en conceptmatige ontwerpers die houden van natuurlijke materialen en eenvoudig ogende ontwerpen met een twist. Enkele kenmerken die typisch bij ons horen en waar we graag en vaak gebruik van maken zijn:

Ambacht : Handwerk – Vakmanschap – Oorspronkelijk
Beleving : Emotie – Gevoel – Sentiment – Roots
Contrast : Kruisbestuiving – Twist – Verbinden – Verrassen – Zelf toevoegen
Duurzaam : Re/up -cycling – Hergebruik – Vintage
Eerlijk : Zuiver – Puur – Eenvoudig – Betrouwbaar – Natuurlijk – Transparant
 

De uiteenlopende achtergronden en opleidingen van het team zorgen voor verschillende invalshoeken in elk ontwerp. Kwaliteit, duurzaamheid en eigenheid zijn hierbij belangrijke waarden van VIVA VIDA. Je ziet ze terug in de mooie dingen die we ontwerpen en maken en bij de mooie mensen waarmee we werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze ontwerpen zoveel als mogelijk tegen een stootje kunnen, praktisch zijn in het gebruik en onderhoudsvriendelijk.

Onze ambitie is van je woning of zakelijke locatie een onderscheidend geheel te maken met een eigen uitstraling. Wij vinden het een uitdaging om binnen de verschillende budgetten waar we mee te maken krijgen, toch elke keer weer een optimaal resultaat te behalen. Hierbij ligt onze kracht in de materialenkennis en de toepassing hiervan en ons uitgebreide netwerk van inspirerende en betaalbare ontwerpers, vakmensen en andere creatieven. Daarnaast zijn we een klein team wat houdt van een praktische aanpak waardoor we flexibel en doortastend zijn.